Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Варна, с. Шкорпиловци • 79 000 EUR • ID 51251364 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 2-стаен област Варна, с. ШкорпиловциID: 51251364

Виж на картата
79 000 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 71 m2
  • Етаж
  • 4-ти
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс, 51251364
Допълнителна информация:
Отличен двустен апартамент разположен в луксозен затворен комплекс в с. Шкорпиловци, непосредствено до една от най златистите плажни ивици по Черноморското крайбрежие.
Плажът е един от най-големите в България - 12 км. Осигурява много пространство и свободни места, дори в разгара на сезона. С права брегова линия без заливи това също е предпоставка за вълни в северния и североизточния ветрове. Това го прави едно от най-добрите места за практикуване на сърф, уиндсърф и кайт на нашето Черноморие. Наблизо е и природният резерват 'Камчийски Пясъци'. Има идеални условия за плажуване и къмпинг в горите около селото.
Апартаментът е разположен на 4-ти етаж от 6, с обща площ от 71. 45 м2 и чиста жилищна площ 61, 89 м2. Жилището е с изложение югозапад слънчево и уютно. Разпределението е между просторна всекидневна - кухня - трапезария; една спалня; баня с тоалет; голям балкон с гледка към гората. Строителството е модерно и удобно, отоплението е на климатици жилището е напълно обзаведено, сградата е с хидро и термо изолация.
Комплексът в който е разположено жилището е от затворен тип, ситуиран в непосредствена близост до най-дългия плаж на Черноморския бряг и в самото подножието на Стара планина.
Близостта му до резервата Камчийски пясъци , най-доброто местоположение за уиндсърф и кайтсърф в България. Курортът Long Beach е завършен през 2013 г. и се състои от няколко жилищни сгради с 5-6 етажа, обслужвани от безшумни, хидравлични асансьори. Общите части са луксозно изпълнени, достъпът е ограничен от денонощна охрана и всяка сграда има вътрешен паркинг.
Има редица удобства като: открит и закрит басейн с минерална вода, плажната зона до комплекса е оборудвана с чадъри и шезлонги, безплатен WiFi в комплекса и в зоната на плажа, СПА център с воден басейн с гореща минерална вода, аеробна и хидромасажна, гореща вана, финландска сауна, парна баня, турска баня, руска баня и солна стая с тухли от хималайска сол. Комплексът предлага също фитнес център, два ресторанта, пясъчен бар, бар край басейна, детски клуб и безплатен паркинг. Подходящо място за романтично бягство, връщане към природата, СПА или морска почивка със семейството, както и активна, авантюристична почивка.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:08 на 22 ноември, 2022 год. Обявата е посетена 106 пъти
Брокер:
Брокер Антон  Каменаров Антон Каменаров

Личен телефон: +359886381563

Още оферти от Антон Каменаров:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция БЪЛГЕРИАН ЕСТЕЙТС ВАРНА ООД
БЪЛГЕРИАН ЕСТЕЙТС ВАРНА ООД
град Варна, ул. Цар Асен I-ви номер 9

Офис телефони: 0886381563
Телефон: 0886381563

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: